El Xiringuito – Els afterworks de EL HUB

disseny-sense-titol-1
pastillainscripcio_xiringuito_nomembres
Bernat Añaños, Co-fundador d’Heura
Bernat compta amb una trajectòria professional internacional que va des de comunicació institucional en el Parlament Europeu a llançament de start-ups a la Xina. Becat des de molt jove per a estudiar comunicació a Barcelona i posteriorment a Leeds, Bernat sempre va tenir clar que per a ell la prioritat és dedicar la seva energia a projectes amb impacte positiu. En 2015 va iniciar un programa d’emprenedoria a Barcelona Activa on va conèixer a Marc Coloma amb qui posteriorment van llançar Heura al mercat espanyol a l’abril 2017. Ara ja compten amb presència en més de 13 països de tot el món. En aquests moments, lidera el departament de Social Movement de la start-up.

L’entrevista anirà a càrrec de Carlos Ortet, fundador de Zoopa i vicedegà d’Innovació en Continguts i Producció del Col·legi.

Zoopa és una agència creativa  enfocada a la innovació, la creació de continguts i producció. És membre de la junta assessora del Sitges Next i membre de la junta directiva dels Special Olympics.  Abans de fundar Zoopa, Ortet va treballar a Nike, a Hurley International i va fundar X1FIN Foundation de la que va ser el vicepresident.