AR com a formats de comunicació

ar-web-ca
Dani Ebo
Director creatiu/art a IM+CÉs aquell professional optimista, incansable i curiós que gaudeix treballant en equip.En més de 15 anys de trajectòria mai ha deixat de formar-me i aprendre noves habilitats. Ha treballat en equips internacionals, en projectes dirigits per objectius, d’innovació i desenvolupament, creatius, de producció i culturals.Compte amb una àmplia base de coneixements, referents visuals i creatius; coneix els millors creadors, les últimes tendències, estudis i tècniques. S’ha esforçat a adquirir habilitats tècniques en camps com el disseny gràfic, motion graphics, disseny téxtil, 3D, maquetació, realització i fotografia, i experiències digitals entre moltes altres, que resulten clau per a poder innovar i dissenyar projectes multidisciplinars.

Ha estat molt afortunat per comptar amb la confiança d’equips que l’han ajudat a créixer i segueix amb tantes o més inquietuds que el primer dia. Dirigeix projectes a nivell creatiu i de direcció d’art, “arremangándose” quan fa falta, perquè enten i li agrada aportar als objectius del negoci.

En aquests últims anys ha estat fent immersió en els canals digitals, ja no només en xarxes socials si no en altres formats com el AR i VR que ens ajuden a donar nova dimensió a les marques.