Assessorament – Cambra de Comerç de Barcelona

Si estàs col·legiat, la Cambra de Comerç de Barcelona t’ofereix assessorament professional i internacional.

Aquest assessorament té com a objectiu poder orientar als nostres col·legiats en els seus projectes i iniciatives. Un programa que servirà per aportar una visió completa, que pot ser internacional o no.

El programa de guia professional, és el següent:

1. Primer de tot, concertar una entrevista individual amb el col·legit per establir el punt de partida o inici.

2. Per aquells casos que no estan tan desenvolupats, s’elaborarà un programa (Creem) amb els punts bàsics per iniciar una activitat en general (2 hores aprox).

3. Per a altres casos ja enfocats, i/o els que han passat pel punt 2; es concertarà una sessió de 6 hores en 4 càpsules (Accelera), la darrera adaptada per focus internacional.
(Als col·legiats que vulguin aprofundir se’ls informarà de les possibilitats que tenen, també assessorament internacional específic si el perfil s’adequa.)

4. Si s’escau i el projecte del col·legiat necessita un punt afegit, se li pot oferir un mentoring (4-5 sessions personals aprox.) per tal de fer una diagnosi en detall (Canvas) i orientar el seu projecte. (A un preu especial d’uns 300€)

5. Per l’execució del projecte existent i/o consolidar-lo, es pot oferir un acompanyament amb dos tècnics (Programa Consolida) que serà portat a terme personalment i per dos tècnics (a un preu especial d’uns 440€)

Per a més informació, contactar amb el Col·legi: tel. 93 451 30 69 // mail.jespin@colpublirp.com