Benvingut al Grup de Joves Estudiants!

Estàs estudiant el Grau en Publicitat i Relacions Públiques i encara no estàs afiliat al Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya? A què esperes?

A partir del moment en el qual comences a cursar el Grau, ja pots gaudir de l’avantatge que suposa estar afiliat a la nostra entitat i de manera totalment gratuïta, no perdis el temps i aprofita-ho des del primer moment.

Gràcies al Col·legi podràs participar de forma activa en el nostre sector, tindràs l’oportunitat d’assistir a xerrades gratuïtes i cursos sobre temes d’actualitat, podràs registrar els teus projectes per protegir la teva creativitat, optaràs a ofertes de la Borsa de Treball, entre molts altres avantatges.

I a més, si ja t’has graduat no et preocupis, durant els primers dos anys de carrera professional des del Col·legi et brindem l’oportunitat de formalitzar el teu estat a “col·legiat” pagant només el 50% de les quotes; tenint sempre l’exempció de pagament en el cas que no tinguis l’oportunitat d’introduir-te en el món laboral.

Ja ho veus! Al Col·legi tot són oportunitats, no t’ho pensis més… Tens la porta oberta!