Botigues de pel·lícula: Shopping&Shooting

Per quart any consecutiu la “Fundació Barcelona Comerç” proposa convertir els comerços de Barcelona en platós cinematogràfics, acostant el cinema i el comerç, i posant de manifest com d’important és el teixit comercial de la ciutat. Estem parlant-vos del projecte, “Barcelona Shooping&Shooting”, un concurs de curtmetratges en el que els comerços esdevenen protagonistes.

El concurs està obert a professionals i amateurs als que se’ls donen un màxim de cinc dies per rodar i muntar el seu curt que haurà de tenir una durada màxima de 5 minuts. La trama ha de basar-se en el tema principal del festival, la solidaritat, i en una paraula clau que es donarà als participants el dia que decideixin començar el rodatge dins el període establert per a les gravacions, del 18 de novembre al 21 de desembre de 2016. Tot i que el període de gravació comenci en breus, el interessats encara poden inscriure’s a la web i des d’allà se’ls donarà totes les instruccions.

El 20 de gener de 2017, el Caixaforum de Montjuïc acollirà la gala d’entrega de premis, un esdeveniment ple de sorpreses on es donaran a conèixer els guanyadors. El premi és l’Hermes del Comerç, un guardó creat per l’Eix Creu Coberta – entitat creadora i impulsora d’aquest concurs l’any 2013- que representa tota la força i les possibilitats del comerç de proximitat de la ciutat, a més de 3.000€ procedents del Districte de Sants-Montjuïc que es repartiran entre els guanyadors, triats per votació popular i el jurat del festival, integrat, entre altres, per professionals del món del cinema i les arts escèniques.