Cicle Edward Bernays: 125 anys de les Modernes Relacions Públiques

La influència de l’opinió pública sobre la comunicació política

Quan es compleixen 125 anys del naixement d’Edward Bernays, l’Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègia Polítiques organitza, amb el suport de les Secretaries de Comunicació i de Difusió del Govern de Catalunya, un cicle d’actes que volen ser un espai de reflexió i debat al voltant dels tres eixos sobre els quals es va desenvolupar la vida professional i investigadora de Bernays: “L’opinió pública en la comunicació política”, “L’opinió pública en el màrqueting i la comunicació comercial” i “Com assessorar un president”.

La primera d’aquestes, “L’opinió pública en la comunicació política”, es celebrarà el proper dia 22 de novembre a l’Auditori del Palau de la Generalitat. El tema serà tractat per destacats professors i professionals del sector com el Dr. Gabriel Colomé, la Dra. Carme Ferré Pavia, la Sra. Verónica Fumanal o el Dr. Albert Sáez. Per a més informació en podeu consultar el programa.

A més del suport institucional, aquest cicle també compta amb el recolzament de facultats, col·legis i associacions professionals de la Comunicació, com és el cas del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya.

Cal dir, que l’aforament és limitat, per tan des de l’organització es prega confirmar assistència a: acciep@acciep.cat / 605988656 (Javier Paredes).