NOU SERVEI: Consultes legals gratuïtes

TECNOLAWYER

NOU SERVEI
CONSULTES LEGALS GRATUÏTES PER A MEMBRES DEL COL·LEGI
I PARTNERS CORPORATIUS

Consulta aquí la descripció del servei

Hem arribat a un acord amb el despatx d’advocats especialitzats en dret digital, Tecnolawyer que et permetrà fer consultes jurídiques ràpides i gratuïtes sobre una campanya de publicitat o màrqueting digital, protecció de dades, propietat intel·lectual, reputació online, e-commerce, dret mercantil, civil o del treball. 

Quantes vegades has necessitat fer una consulta jurídica ràpida i no has tingut aquest servei a mà, o si l’has tingut, el procés ha estat lent i poc pràctic.

Per solucionar aquesta necessitat, el Col·legi ha signat un Conveni de col·laboració amb Tecnolawyer, Consultoria especialitzada en Dret Digital. Així, posem en marxa el Servei de Consultes Jurídiques Exprés per  donar una primera resposta ràpida als membres del Col·legi, fonamentada i tan completa com sigui possible, dins el marc d’una consulta àgil i pràctica.

Per aquestes consultes ràpides, el Servei serà gratuït. Si la consulta és més complexa, el Servei tindrà un descompte important sobre honoraris i un tracte preferencial.

 

Presentació del SERVEI

  • TECNOLAWYER, consultoria especialitzada en dret digital, prestarà serveis de consultoria i assessorament en dret digital i temes jurídics dins del marc de la comunicació, publicitat, relacions públiques i màrqueting.
  • El Servei de Consultes Jurídiques pretén donar una primera resposta ràpida al Col·legiat, dins el marc d’una consulta àgil i pràctica.
  • Es tracta de donar una primera orientació sobre el tema en qüestió, a partir de la qual l’usuari pugui prendre decisions.
  • Si la resposta és complexa (requereix fer gestions, estudiar documentació, redactar texts legals, etc.) es farà una Proposta de Servei Addicional valorada, que tindrà una important reducció d’honoraris i un tracte preferencial.
  • Les àrees de consulta seran dos:
    • Dret Digital: Protecció de dades, Seguretat de la Informació, Propietat Intel·lectual, eCommerce, Reputació Digital, Publicitat i Màrqueting digital, Dret Penal Informàtic i Perícia Judicial Tecnològica.
    • Consultoria Legal: Dret Mercantil, Civil, Laboral i Seguretat Social.

 

Consulta aquí la descripció del servei

Formulari per a realitzar la consulta