#DinarsTendencia amb Kim Faura

Dilluns, 24 de març de 2014.

Restaurant el Principal

Preu del ticket dinar: 30 euros

En aquesta ocasió, ens acompanyarà Kim Faura, director general de Telefónica a CatalunyaDurant el dinar compartirà amb nosaltres les tendències en el món del mòbil.

Per formalitzar la inscripció és necessari omplir el formulari. Un cop confirmada la disponibilitat de places, s’haurà de fer el pagament per transferència bancària al número de compte del Col·legi al Banc de Sabadell: ES42-0081-0193-8100-0119-0020.

Places limitades. Rigorós ordre d’inscripció.

Kim Faura 
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i Màster en Economia i Direcció d’Empreses per IESE. Va iniciar la seva trajectòria professional en el Grup Gillette, a la divisió de Braun Espanyola i a la seu de la companyia a Alemanya. Va ser  vicepresident director general de la divisió de Chupa Chups a Estats Units, director general comercial de Sara Lee Corporation a España, a la divisió de cafès Marcilla. Vicepresident de Màrqueting i posteriorment director general de Pepsico/Frito Lay i director general a Tabacalera/ Altadis.

Des d’abril de 2001 forma part de l’equip directiu del Grup Telefónica, en el que ha exercit  els càrrecs de director general de Consum i Màrqueting de Telefónica de España, director general de la Unitat Corporativa de Màrqueting i Continguts  de Telefónica SA. i president de Terra Lycos Network.