#DinarsTendencia amb Ramon Rovira

26 de novembre de 2015 

14 hores

Restaurant El Principal
(Provença, 286-288)

Ramon Rovira, sotsdirector general de Comunicació i Relacions Institucionals del Banc Sabadell, ens parlarà, properament, sobre les tendències actuals de la comunicació en el sector financer.

Ramon Rovira
Nascut a Sils, Girona, i llicenciat en Ciències de la Informació a la UAB, Ramón Rovira té una amplia experiència professional en el món de la comunicació. Va iniciar la seva trajectòria professional al diari El Punt i va treballar a Catalunya Ràdio i Televisió Espanyola.

El 1988 va iniciar-se a TV3 com a delegat a la demarcació de Girona i presentador dels primers Telenotícies Comarques de Girona. Posteriorment, va ser el corresponsal a Washington DC i Director dels Informatius de la cadena. També va ser el Director del programa de debat Ágora del Canal 33.
Des del 2010 és Sotsdirector General de Comunicació i Relacions Institucionals de Banc Sabadell.

Inscripcions 
Preu tiquet dinar: 30 euros
Per formalitzar la inscripció és necessari omplir el següent formulari i fer transferència bancària a: ES42-0081-0193-8100-0119-0020.
Places limitades. Rigorós ordre d’inscripció.

Sobre els #DinarsTendencia
És l’activitat organitzada pel Col·legi que ens dóna l’oportunitat de dinar amb una personalitat rellevant per escoltar de primera mà la seva visió sobre diferents temes de l’actualitat.