EL Mirador Indiscret · El Metavers

miradorindiscret_metavers_web_cat
pastillainscripcionspalaurobert
 Josep Maria Ganyet, CEO Mortensen

Enginyer informàtic, va iniciar la seva carrera professional a IBM i Deutsche Bank en disseny d’interacció humana. L’any 1994 va crear la seva primera empresa en internet Ars Virtualis i va crear també el portal hoymesiento.com.

És cofundador de Mortensen i forma part de diferents projectes com Soundkik o Keep Calm and Speak Catalan. És professor a la Universitat Pompeu Fabra i col·laborador habitual de diferents mitjans de comunicació com TV3, Rac1, La Vanguardia i BTV.

Ricard Castellet, Digital Transformation Officer a Laboratorios Gebro Pharma

S’ha incorporat com a Digital Transformation a Gebro Pharma que forma part del grup farmacèutic austríac Gebro PharmaGmbH. Anteriorment va ser chief connector officer (CCO) a Barcelona Tech City. Amb més de 25 anys d’experiència professional en el món digital, va treballar a BeRepublic, BeAgency, LetsBonus i Elogia.

És col·laborador del programa de ràdio Revolució 4.0 a Catalunya Ràdio.

 Miquel Castany Crivillers, Co-Fundador i Director Creatiu a CreatingREM.  Nascut el 1999, Amant de la cultura d’Internet, dissenyador de Interacció i creador de contingut des de fa 9 anys construint comunitats a les diferents plataformes de la creator economy.