El Mirador Indiscret | Iniciatives digitals

iniciativesdigitalscat-ok
Pere Pérez
Fundador i CEO de Visyon

Després de graduar-se a la Universitat de Staffordshire, Pere va passar deu anys a Londres treballant en diverses agències digitals i empreses de tecnologia, Twentysix London i Tangozebra.

Al llarg de la seva carrera en la indústria digital al Regne Unit, va ocupar una àmplia gamma de llocs en màrqueting i producció fins a esdevenir director d’Operacions del Grup per a les cinc agències digitals de Media Square, abans de gestionar l’expansió europea de Tangozebra en preparació per a la venda de l’empresa a DoubleClick / Google.

El 2008 Pere va unir forces amb Psycle Interactive configurant l’oferta creativa digital de l’empresa, guanyant i gestionant comptes clau com SEAT, Google, FC Barcelona i Royal Caribbean International.Un veritable apassionat de les tecnologies innovadores, el 2012 va crear VISYON, una empresa de serveis d’innovació centrada en experiències immersives a través de tecnologies emergents i interacció humana. VISYON compta ara amb més de 80 empleats i oficines a Barcelona, Madrid, Londres, Dubai i Nova York, creant projectes premiats per l’ús innovador de tecnologies emergents.

Visyon es va convertir en part del Grup Mediapro l’abril de 2019 amb l’objectiu d’impulsar la innovació en tot el Grup a través de nous formats de contingut i tecnologies emergents.
Jorge Luna
Soci-Director general de luk hiar!Enginyer superior de telecomunicacions per la UPC i MBA per ESADE, amb 30 anys d’experiència en diverses empreses tecnològiques del sector aeroespacial, electrònic i telecomunicacions. Des de 2007 està dedicat a l’empresa que va fundar, ALOOHA, avui luk hiar!, pionera a Europa a la indústria del Digital Signage o Comunicació Exterior Digital.
Francesc Grau
CEO de ZonetactsEmprenedor tecnològic. Autor de “Twitter En una semana” editat per Gestión 2000 (Grupo Planeta, 2011) i “Tot el que heu de saber sobre Internet abans que els vostres fills” editat per EUMO Editorial (2019). El 2009 va ser invitat per la NASA al Centre de convencions de Whashington per participar en el 1r Meetup digital de l’agència espacial, on va assistir com a representant de l’estat espanyol. Ha donat classes i conferències a diferents màsters i postgraus de diverses universitats, i també ha participat en la Transformació digital de companyies com El Corte Inglés, Betfair, Desigual, Puig, Grupo Damm i diverses marques del Grup Inditex. Des del 2016 lidera el xat corporatiu Chatforce.tech, el sistema definitiu de Comunicació interna, capaç d’arribar a tots els col·lectius d’empleats de qualsevol organització, amb independència del nivell digital que tinguin.