El Mirador Indiscret: Internacionalització

pastillainscripcionspalaurobert
Cristina Serradell Quincannon
Directora de la Unitat de Negoci Internacional d’Acció.Economista, Màster en Negocis Internacionals per la South Bank University, Londres i Màster en Diplomàcia i Acció Exterior per la UPF.
Experta en comerç internacional, màrqueting i estratègia empresarial amb més de quinze d’anys d’experiència en l’assessorament a pimes. Té un coneixement profund dels mercats anglosaxons, especialment del mercat britànic on va viure-hi durant deu anys, treballant en empreses privades britàniques i com a directora de l’oficina del COPCA des d’on va promoure la internacionalització de les empreses catalanes al mercat britànic i irlandès. De l’any 2008-2013 va ser Gerent d’Orientació i Estratègia Empresarial a ACCIÓ on va crear programes per capacitar a l’empresa en la reflexió estratègica, la millora de la gestió empresarial i la transformació del model de negoci.Va ser Coordinadora del node de la xarxa europea Enterprise Europe Network de la Comissió Europea a Catalunya (2008-2011) i Responsable del projecte Catalonia European Entrepreneurial Region del Comitè de les Regions (2011-2013). Del 2015 al 2017 va gestionar l’equip d’estratègia internacional assessorant empreses en el seu procés d’internacionalització identificant els mercats on hi ha millors oportunitats de negoci per a l’empresa. Actualment, és directora d’Internacionalització a ACCIÓ.

Oscar Iniesta
Soci i Director Sènior LLYC

Oscar té més de vint-i-cinc anys d’experiència en el camp de la consultoria en comunicació. Entre la seva dilatada trajectòria professional, ha treballat en LLYC, on va ser Director General de l’oficina de Barcelona durant tres anys; SAE, la primera agència de relacions públiques d’Espanya; i Weber Shandwick. Va fundar Arenalia en 2004.

Forma part del consell de la xarxa més gran d’agències de comunicació internacional IPREX des de 2.009, pertany a l’associació de directius de comunicació DIRCOM i va ser Vicedegà del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya del 2014 al 2018.

David Boronat
Executive president de Multiplica

Llicenciat en Direcció i Administració d’Empreses a ESADE, és fundador i ara President i Chief Future Officer de Multiplica, una de les consultores
digitals més reconegudes en parla hispana. Expert reconegut a l’internet amb una llarga trajectòria com consultor, és a més, conferenciant i business angel. Acaba de publicar el llibre Rellevància sobre com crear experiències digitals més oportunes, properes i intel·ligents.