El Mirador Indiscret | Màrqueting esportiu

miradorindiscret_mkesportiu_v3_cat_web
Juli Guiu
Directiu Junta FC Barcelona
President d’Edicions Musicals Clipper’s (fundada al 1949), Juli Guiu Marquina (1975) és editor, mànager, productor i promotor musical. Sota el paraigües de Clipper’s Live, Juli Guiu ha produït i organitzat esdeveniments musicals com el Festival de Cap Roig, el Suite Festival, el Room Festival o el Caixabank Polo Music Festival. A més, actualment representa les carreres artístiques de grans artistes espanyols. Edicions Musicals Clipper’s també compta amb el seu propi segell discogràfic, Clipper’s Sounds.
Pascual Martínez
Director McCann TeamMates15 anys d’experiència en el sector de IT en diferents llocs de direcció de màrqueting a nivell nacional i internacional. A més va ser Director de Desenvolupament de Negoci en IBM Sistemes Personals i Director Comercial de Lenovo Espanya fins a desembre de 2008 data en la qual fa el salt al món de les propietats esportives per a liderar la candidatura d’Espanya per a organitzar la Copa del Món de Bàsquet 2014 i desenvolupar tot el departament de màrqueting i patrocini dins de la Federació Espanyola.Va desenvolupar la seva responsabilitat en la FEB fins al febrer de 2017 havent gestionat totes les activitats de promoció, marca i patrocini de la Copa del Món i convivint amb la millor generació d’esportistes que hagi tingut mai aquest esport. Va contribuir al llançament del programa UNIVERS DONA en el 2015 al costat del CSD i va tornar a liderar una candidatura a un altra mundial, en aquest cas el femení de 2018 que també es va celebrar a Espanya, ja amb ell fora de la FEB.

En 2017 va començar a treballar a McCANN com a responsable de la seva unitat de negoci dedicada a l’esport i des de llavors reforcen la seva presència en el mercat a través dels seus clients en el món del tennis (Rfet i Copa Davis) el futbol, el golf (Valderrama Andalucía Máster), el Bàsquet i altres esports.

Miguel Ángel Martín
Director General Real Federación Española de TenisÉs doctor en dret per la Universitat Pontificia de Comillas (ICADE) i llicenciat en ciències polítiques i de l’administració per la mateixa universitat.

Té una àmplia experiència i vinculació en el món del tenis com a directiu, però també com a àrbitre. També ha tingut relació amb  diferents clubs, fundacions i organismes tant nacionals com internacionals.

Ha tingut vinculació amb altres disciplines esportives com  bàsquet, vela i Rugby i va participar com a director adjunt del tenis olímpic als Jocs de Barcelona 92.

Ha estat Director General de Deportes de la Comunidad de Madrid i anteriorment Director General de Promoción Deportiva.