El Mirador Indiscret – Startups

pastillainscripcionspalaurobert
Quino Fernàndez: Mentor i Advisor de diferents startups Durant els últims 10 anys, I ex-CEO Conector Startup Accelerator. Va ser responsable de Tecnologia d’Apple España, càrrec que va deixar per fundar a mitjans dels 90, briefing, la primera agència interactiva espanyola, adquirida per una multinacional. Prèviament va treballar com a Director de Projectes Informàtics en el món financer.
Des de llavors ha participat en diferents projectes de comunicació digital des de Quin Team, agència de publicitat que va cofundar i va dirigir durant diversos anys. Ha impartit classes de Marketing Digital i Nous Mitjans en diferents facultats i és soci o conseller de vàries startups.

Felipe Ojeda: llicenciat en Enginyeria Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Actual CEO i cofundador de l’empresa Refruiting. L’empresa distribueix hàbits saludables a mes de 1.000 oficines a Espanya. Oferixen servei de cafè, minimarket, fruita, wellness, regals/packs, càterings a empreses i oficines, el nostre canal es 100% B2B. Van començar la companyia fa 5 anys, just un any després d’acabar la carrera.

Berta Fola: Consultora professional de comunicació des de fa més de 20 anys en grans agències nacionals i internacionals. L’any 2010 va fundar l’Agència de PR Carpe Diem Comunicació especialitzada en tecnologia, videojocs i startups. Treballen amb marques tant nacionals com internacionals, i formen part d’una xarxa d’agències independents que van des d’Europa, Àsia passant pels EUA. A més, és col·laboradora en RNE en l’espai quinzenal de tecnologia on parla de gadgets, Apps i de l’ecosistema Startups. I a TV catalana, Tevecat, en temes esportius minoritaris i noms propis de l’esport.