El Mirador Sunset | Ciutadans en temps de pandèmia

Donada la situació actual, aquesta sessió d’El Mirador es farà únicament en format online. 

miradorjuliol_web-cat
pastilla_inscripcio-zoom
 Moderador
Enric Jové és CEO de McCann Worldgroup Barcelona i Chief Innovation Officer de McCann Worldgroup España, càrrec que exerceix des de l’any 2009.Es va unir a McCann Worldgroup en el 2000, i des de llavors és el màxim responsable de la digitalització de la companyia tant a Espanya com a Portugal. En 2007 va ser nomenat Director General de McCann Barcelona, convertint-se en CEO de McCann Worldgroup dos anys després i assumint la màxima responsabilitat de les sis companyies que el grup McCann té a Barcelona. En 2014 és promogut també a Chief Innovation Officer (CIO) de McCann Worldgroup España.Entre les principals marques per a les quals ha treballat en projectes tant nacionals com internacionals d’innovació digital poden ressenyar-se: Nike, Barclays, Nespresso, FC Barcelona, Nestlé, Kia, Repsol, la Caixa, Wuaki Tv, Let’s Prima, Martini, Banc de Sabadell, LFP, Buitoni o Maggi, entre altres.Cal destacar que entre els anys 2015 i 2018 va ser Responsable Mundial de la Comunicació d’ ALDI Supermercats.
 Rosa RomàDirectora de l’Àrea de Ciutadania, Innovació i Usuari
Servei Català de la SalutAmb una clara vocació per l’estratègia de marca, el màrqueting i la comunicació, abans d’iniciar la seva trajectòria en l’àmbit institucional, va treballar en agències com DEC BBDO, DDB i Ogilvy. Com a emprenedora, va ser CEO i cofundadora de Living the city, comunitat social digital d’oci urbà, interessos i estil de vida dirigit a dones.L’any 2011 va ser nomenada Directora de Màrqueting i Comunicació de l’Ajuntament de Barcelona on va gestionar la marca Barcelona, entre altres responsabilitats del pla de comunicació global del consistori. En el sector de la salut va començar la seva experiència com a Directora de Comunicació, Màrqueting, Estratègia Digital i RSC del Campus Hospitalari Universitari Vall d’Hebron. Actualment és Directora de l’àrea de Ciutadania, Innovació i Usuari del Servei Català de la Salut, organisme que garanteix l’accés dels ciutadans a un sistema de salut universal, públic i equitatiu.És degana del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya des de l’any 2016. Anteriorment va ser vocal de la Junta de Govern, en el mandat 2013-2016.

 Marc BatallerNascut l’any 1976 a Figueres i llicenciat en periodisme per la UAB, ha desenvolupat la seva carrera professional al PUNT i després al PUNT AVUI fent periodisme comarcal, policial i polític.

El 2016 és nomenat director de comunicació del Departament de Salut de la Generalitat, tasca que realitza durant cinc anys amb els consellers Toni Comín i Alba Vergés. En l’ultim any i mig lidera la comunicació de la pandèmia.

El maig del 2021 és nomenat director de comunicació del Departament de la Presidència amb la consellera Laura Vilagrà.

 Ana Macpherson

Periodista especialitzada en temes sanitaris. Redactora de La Vanguardia des de l’any 1988, abans a El Periódico (1980-1988). Membre del Comitè de Bioètica de Catalunya. Medalla Josep Trueta 2019. Llicenciada en Ciències de la Informació per la UAB. Esporàdicament ha col·laborat com a professora al màster de periodisme científic de la UPF.

Jesús Llamazares

Amb més de dues dècades de tecnologia digital, tecnologia intel·ligent i experiència de comunicació, és un executiu de nivell C visionari i orientat als resultats, amb una passió pels reptes i els projectes innovadors.