Esquí i snow a Parador Canaro

La Família Farré, coneguda com Família Canaro, va reconvertir al 1968 una antiga Borda (construcció per guardar el bestiar a la muntanya) en un restaurant amb 5 habitacions, el Primer Parador Canaro. El mateix any, va apostar per crear una pista d’esquí per a debutants amb un telesquí que va anomenar Canaro, just al costat de l’hotel. Actualment, la zona esquiable arriba fins a 3 hectàrees i l’Hotel Parador Canaro compta amb 68 habitacions, un tracte familiar i un servei proper. Així, podràs gaudir d’una experiència ideal en parella, amics, família i amants de la natura.

Els col·legiats poden gaudir d’una estada inoblidable en un dels paratges més bonics d’Andorra, amb uns avantatges exclusius per l’hotel i l’esquí:

  • Allotjament a l’hotel : 10% de descompte sobre la tarifa reemborsable (Disponibilitat subjecta a revisió en el moment de la confirmació).
  • 1 plaça de garatge coberta per habitació excepte del 07 al 18/03/2018 en que ja esta reservat en la seva totalitat per la Copa d’Europa d’esquí.
  • 20% de descompte en Forfait.
  • 20% de descompte en lloguer de material d’esquí o de snow.

Per poder accedir a aquest descompte, contacteu amb el Col·legi mitjançant el correu jespin@colpublirp.com o el telèfon 93 451 30 69.