Estudi InfoAdex d’agències de mitjans 2017

El divuitè Estudi InfoAdex d’agències de mitjans 2017 analitza globalment als principals subjectes del sector publicitari amb els anunciants i marques per les quals treballen. L’estudi d’agències analitza la inversió publicitària gestionada per les agències, entenent com tal la repercussió econòmica de les campanyes i accions publicitàries fetes per les agències en els mitjans convencionals, en termes de la inversió controlada per InfoAdex en valors benvolguts com a reals.

Havas Mitjana segueix liderant el rànquing d’agències de mitjans per volum d’inversió gestionada, segons l’últim informe emès per InfoAdex, corresponent a l’exercici 2016. A la segona plaça Carat desbanca a Optimedia, mentre que Ymedia cau fins a la quarta posició per cedir la tercera a Zenith.

A més, la inversió publicitària dirigida a mitjans convencionals ha baixat lleument amb el -0,04% sobre el període equivalent de l’any anterior, mostrant una xifra de 2.089,5 milions d’euros, enfront dels 2.090,4 milions de 2016 (aquesta baixada seria del -0,2% a causa d’una actualització en les dades d’algunes cadenes de radi i televisió de 2016).

Visita el resum de l’estudi complet al següent enllaç.