FightingCovid | Eleccions USA

textwebcat

Antoni Gutierrez-Rubí

Assessor de comunicació i consultor polític. Fundador i director d’ideograma www.ideograma.org, una consultora de comunicació amb més de 34 anys d’experiència, amb seu central a Barcelona, que presta serveis de comunicació i assessoria a Espanya i Llatinoamèrica.

Entre els temes de reflexió i desenvolupament de la seva labor professional es troben, a més de la comunicació, la nova política i les noves tendències en l’àmbit social i empresarial, tots aquells aspectes que tenen a veure amb la transformació dels models de comunicació, lideratge i relació en la Societat Xarxa.

És col·laborador habitual en diferents mitjans de comunicació i professor en diferents universitats. Ha publicat més d’una vintena de llibres i ebooks, entre els més recents, “Gestionar les emocions polítiques” (Gedisa, 2019).

Oscar Iniesta
Soci i Director Sènior LLYC

Oscar té més de vint-i-cinc anys d’experiència en el camp de la consultoria en comunicació.

Entre la seva dilatada trajectòria professional, ha treballat en LLYC, on va ser Director General de l’oficina de Barcelona durant tres anys; SAE, la primera agència de relacions públiques d’Espanya; i Weber Shandwick. Va fundar Arenalia en 2004.

Forma part del consell de la major xarxa d’agències de comunicació internacional IPREX des de 2.009, pertany a l’associació de directius de comunicació DIRCOM i va ser Vice-Degà del Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya del 2014 al 2018.