FightingCovid | Tik Tok

fc-16-juliol-ca-web
Berta Campos
Head of sales EMEA a Adsmurai

Graduada en Publicitat i Relacions Públiques (UPF). Actualment responsable de Sales EMEA a Adsmurai. Especialitzada en màrqueting digital des de l’inici de la seva carrera professional, ha desenvolupat i implementat estratègies digitals per a clients de múltiples verticals i en diferents canals online, amb particular focus en Social Paid Media.

Joan Castillo
Head of Digital Spain a LEWIS

Més de 18 anys treballant en publicitat, màrqueting i comunicació i evolucionant amb ella; es va iniciar en un món on la realitat era gràfica i impresa per a arribar a l’espai online i en moviment.

Es va incorporar al febrer de 2018 a l’equip LEWIS com a Digital Màrqueting Manager amb el repte d’aportar estratègia i visió a la comunicació digital dels clients de la companyia a Espanya. Des de llavors, gaudeix amb un equip que creix més i millor tots els dies.

En 2010 va fundar E-UREK, agència digital; i el 2013 també Besnéts del Comte Estruc, productora de contingut, projecte que va liderar fins el 2018.

Ha treballat en projectes d’organitzacions tan diverses com la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, Banc Sabadell, Nike, Hospital Clínic, PortAventura, Ferrero, Codorníu, Gas Natural, Chupa Chups i tantes altres subjectes a contractes de confidencialitat.