Formació: Voice Revolution

VOICE REVOLUTION: 
EL POTENCIAL DE LA VEU I L’ÀUDIO ONLINE
Xavi Fisa 
Cap d’innovació del Grup Lavinia i Director de Lavinia Voice

Data: 20 de febrer de 2020
Horari: de 14 a 16 h
Lloc: Crec Coworking
(Gran Via Corts Catalanes, 672)

 

mhiapunto

 

DESCRIPCIÓ DEL CURS
Alexa Skills, Google Actions, podcast, compres per veu, logos sonors… la revolució de la veu serà la disrupció tecnològica més ràpidament adoptada per la societat, i ara és el moment de conèixer i aprendre les seves regles de joc.

Durant la sessió, aprofundirem sobre els principals elements a tenir en compte per al disseny d’estratègies sòlides amb veu i àudio online: aplicacions de veu, nous tipus de continguts d’àudio, les principals estratègies de màrqueting sobre veu, voice commerce i també com dissenyar l’univers sonor de les marques a través del sonic branding.

 

DIRIGIT A
Professionals del sector del màrqueting, comunicació, publicitat i relacions públiques que estiguin treballant en agències de publicitat i de mitjans, departaments de màrqueting i/o publicitat d’anunciants, mitjans de comunicació, professionals de proveïdors de serveis  i tecnologia, start-ups, consultors, freelancers, joves professionals…

 

PROFESSOR
Xavi Fisa és el Cap d’Innovació del Grup Lavinia i Director de Lavinia Voice, la nova àrea del Grup Lavinia que se centra en el disseny i desenvolupament d’experiències conversacionals amb veu (voiceapps per a assistents virtuals com Alexa o Google Assistant) i noves narratives d’àudio online (audio-llibres, audio-sèries i podcasts, entre altres).

Compta amb una àmplia experiència de més de 20 anys dissenyant i duent a terme projectes de disseny de nous models de negoci digital i estratègies de comunicació multicanal.

 

TOTS ELS DETALLS
Data:  20 de febrer de 2020
Hora: de 14 a 16 h
Lloc: Crec Coworking (Gran Via Corts Catalanes, 672)
Places limitades: 35, per ordre d’inscripció.
Preus: Membres (Col·legiats i afiliats): 20 € – No membres: 50 €
Diploma: Els assistents al curs obtindran un diploma personalitzat i signat per la Degana del Col·legi com a reconeixement als continguts adquirits