Gaudeix de la neu amb Altiservice

El Col·legi i Altiservice s’uneixen en un nou conveni per oferir a tots els col·legiats descomptes en serveis d’esquí en les estacions de Font-Romeu Pirineus 2000, Saint-Lary i Artouste.

  • L’estació de Font-Romeu Pirineus 2000 està situada en el cor de la Cerdanya francesa. Apta per a tots els públics, es troba envoltada dels cims més emblemàtics dels Pirineus Orientals i és reconeguda per la seva mitjana de 325 dies de sol a l’any i per la seva qualitat de neu garantida pels 500 canons repartits per tot el territori esquiable. L’estació obre del dissabte 2 de desembre de 2017 al dilluns 2 d’abril de 2018, amb més de 43km en 41 pistes i 23 telecabines. A més, compta amb 3 pistes per a trineus, 1 espai lúdic per a l’aprenentatge d’esquí i 3 espais per a competicions. Pots trobar més informació aquí.
  • L’estació Saint-Lary, a la comarca de Hautes Pyrénées de la vall d’Aure, és una estació d’esports d’hivern familiar i esportiva amb renom internacional. Ofereix un territori esquiable repartit en tres sectors segons l’altitud i la orientació, perquè tant inexperts, infants o experts en esquí puguin gaudir al màxim de l’experiència. L’estació compta, a més, amb serveis de motos de neu, snowscoot, rutes en raquetes, parapent, pistes de gel i molt més. L’estació obre del dissabte 2 de desembre de 2017 al dilluns 2 d’abril de 2018, amb més de 100km en 56 pistes i 28 telecabines. A més, té 3 pistes per a trineus, 3 zones lúdiques per a aprenentatge d’esquí, 1 pista de snowboard, 1 pista d’obstacles, 1 pista infantil i 2 zones de freeride. Pots trobar tota la informació aquí.
  • Als Pirineus Atlàntics, prop de la frontera espanyola, l‘estació d’Artouste ofereix a tots els amants de l’esquí i de la natura un entorn excepcional. Es tracta de la pista més tranquil·la i pura, perfecta per a sessions fotogràfiques. Compta amb una zona de snowpark, pistes per a trineus, zones de snowcross i zones freeride, a més de diferents pistes dins del propi bosc. L’estació obre del dissabte 23 de desembre de 2017 al diumenge 3 de març de 2018, amb 25 km en 17 pistes i 17 telecabinas. Troba més informació al següent enllaç.

Els descomptes per a Col·legiats seran:

  • 15% de reducció en els forfets adult, reduït (nen/estudiant/séniors) i família d’1 a 6 dies consecutius en periode lectiu francés. Per a més info visita l’enllaç.
  • 10% de reducció en els forfets adult, reduït (nen/estudiant/séniors) i família d’1 a 6 dies consecutius en vacances escolars franceses. 

Altres avantatges complementaris a l’estació de Font-Romeu Pyrénées 2000:

  • Sortides raquetes: tarifes grup en individual a Font-Romeu.
  • Recorregut nocturn al bosc vertical de Font-Romeu, reserva obligatòria -15% presentant el forfet d’esquí.
  • Bains de Saint Thomas -10% presentant el forfet d’esquí.
  • Conducció en circuit de gel, La Quillane -10% presentant el forfet d’esquí.

Si vols obtenir el codi de descompte, contacta amb jespin@colpublirp.com o a través del telèfon 93 451 30 69

Per a més informació sobre les activitats i les instal·lacions visita els enllaços:

Saint-Lary

Font-Romeu Pyrenées 2000