Informe de la comunicació a Catalunya 2013-2014

L’Informe de la comunicació a Catalunya 2013-2014 té l’objectiu d’analitzar, contextualment, els esdeveniments dels dos últims anys en el sector de la comunicació a Catalunya, i constituir un instrument útil i rellevant de treball al servei del món acadèmic i comunicatiu.

Es tracta d’una obra que pot ser una eina d’informació clau per les empreses i institucions, ja que si s’incorpora juntament amb altres aportacions ajudarà en el procés de presa de decisions.

Aquest document va ser presentat el passat 29 de juny per el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí al Palau Robert, qui considera que les dades reflectides en l’Informe de la comunicació a Catalunya 2013–2014, permeten mirar el sector de la comunicació catalana amb més optimisme.

El secretari de comunicació també ha explicat que les dades d’inversió publicitària permeten afirmar que estem en un escenari de més ingressos per aquest concepte en la majoria de mitjans. Amb tot ha remarcat que cal innovar i queparlar d’innovar és una cosa, fer innovació és una altra. S’ha de passar de les paraules als fets.

A l’acte de presentació també hi han intervingut el rector de la Universitat Autònoma de Barcelona, Ferran Sancho; el director general de Comunicació i Gabinet de Presidència de Gas Natural Fenosa, Jordi Garcia Tabernero; el director de l’InCom-UAB, José Luis Terrón, i la coeditora de l’obra, Carme Ferré Pavia.

Fes clic en el següent enllaç per baixar-te l’informe: Informe de la comunicació a Catalunya 2013-2014