Jornada Subject Start Up

Subject Start Up

El passat dijous dia 5 d’abril, va tenir lloc la segona jornada del Subject 2018 sota el nom Start Up. La sessió es va dur a terme a l’auditori MediaPro de l’edifici Imagina TV de Barcelona de 9 a 14 hores.

Òscar Iniesta, vicedegà del Col·legi va donar la benvinguda als assistents i va donar pas al moderador Joan Boluda.

Joan Boluda, especialitzat en màrqueting en línia, va iniciar les ponències parlant sobre la importància de la persistència i de no parlar de fracassos, sinó d’intents. També va exposar diversos exemples de negocis exitosos i del recorregut anterior d’aquests.

Víctor Roca de Deliberry va destacar la idea del valor afegit i la importància de saber-se diferenciar de la competència i del mercat de gran consum amb l’exemple de les mama-shoppers de Deliberry, una App que permet realitzar la compra en línia a una gran varietat de supermecats.

Alejandro de Zuloaga de Teach App va donar una visió més econòmica de l’emprenedoria, destacant la importància de fer un bon pla de negoci i posteriorment, saber-lo aplicar per tal que el nostre projecte tingui més possibilitats de funcionar.

Victoria B. Matteucci de Xceed a través de la seva història personal, va destacar la importància de sentir-se còmode a la feina i de treballar d’allò que realment ens agrada, transformar els nostres hobbies en el nostre camí professional és possible amb dedicació i compromís.

Ivan Monells de Brava Fabrics va demostrar amb el seu model de negoci de roba estampada que, combinar l’off-line amb l’on-line pot funcionar perfectament encara que la tendència actual sigui centrar-se només en l’e-commerce.

Antonio Negrillo de Workkola va destacar la importància de les sinergies entre diversos perfils professionals per tal de tirar endavant projectes, complementant idees i talent poden sorgir idees molt profitoses.

Javier Fondevila de Holded va explicar el seu recorregut professional que, després de tancar una primera marca de roba, va decidir no rendir-se i donar-li una oportunitat a Holded, una exitosa plataforma de software i gestió de dades.

Sara Magallón, directora de l’Escola Superior de Relacions Públiques, va concloure la jornada amb un discurs d’agraïment.