Intel·ligència col·lectiva

INTEL·LIGÈNCIA COL·LECTIVA

Dijous, 31 d’octubre de 2019 a les 9 h 
L’acte finalitza a les 10.30 h.

Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)

vullvenir

Entenem com a intel·ligència col·lectiva els pensaments que sorgeixen a partir de la col·laboració de diversos individus en relació amb un tòpic concret.

Fomentar l’ús d’aquest tipus d’intel·ligència de manera estratègica empresarial i treballar la gestió del coneixement més enllà de l’òptica de negoci, i per tant implicant a tota la xarxa empresarial i als seus respectius “stakeholders”, suposa la visió futurista per a l’optimització de resultats en la comunicació corporativa.

Què és doncs amb exactitud aquesta nova filosofia laboral? Quins avantatges proporciona aquesta cohesió a la comunitat empresarial? I com s’incorpora aquesta visió d’intel·ligència col·lectiva a l’entorn comercial? i quines millores implica per a la nostra societat?

Aquestes i altres qüestions les posarem a debat en la pròxima sessió moderada per Sílvia Sivera: Vocal de la junta de govern, i comptarem amb Thais Ruiz de Alda, estratega tecnòloga, Arnau Vilardell, fundador i coordinador de Som Mobilitat i Manel Heredero, consultor en transformació organitzativa a Ouishare.

thaisruiz

Thais Ruiz de Alda (@thaisruizdealda)

Estratega tecnòloga, online des de 1999.

Llicenciada en Dret (Universitat de Barcelona), va continuar els seus estudis amb un postgrau en sociologia (Pompeu Fabra) i un doctorat en  teoria política.Experta en comunicació i mitjans digitals, ha treballat en diferents projectes, com la gestió de l’àrea digital en agències de comunicació com DDB,  ha liderat l’estratègia digital a l’Ajuntament de Barcelona, ha fundat la productora de websdocs Intropia i ha estat directora general d’una consultora tecnològica.

Actualment és consultora en transformació digital per a diferents clients i lidera una organització non profit on s’estan gestant diferents projectes  que  potencien el binomi  dones i  tecnologia digital. Col·laboradora habitual de diferents col·lectius com Liquen Data Lab, Dimmons, Metadecidim o Design Justice del Meditarráneo.

avilardell

Arnau Vilardell (@ArnauVilardell)

Fundador i coordinador de Som Mobilitat

Som Mobilitat és la cooperativa de consum sense ànim de lucre que treballa per a una mobilitat més sostenible a partir de la creació d’eines tecnològiques en base a l’economia col·laborativa perquè els seus socis/es puguin compartir vehicles elèctrics.

Anteriorment va ser fundador i director de projectes a Arcadia Serveis Culturals, una cooperativa que gestionava un espai cultural propi. Assessor en polítiques municipals en l’àmbit de cultura, educació i medi ambient. Va ser director del departament de projectes socio-educatius a Entorn, SCCL i posteriorment director de departament d’equipaments culturals, turisme i educació de MagmaCultura. Ha dirigit projectes de millora organitzativa a la Fundació Pere Tarres i a la Fundació Ràfols Casamades.

Llicenciat en geografia per la Universitat de Girona, Màster en gestió de projectes SIG per la Universitat Politècnica de Catalunya, Màster en gestió de projectes culturals a la Càtedra Unesco Universitat de Girona i Postgrau en gestió d’organitzacions a ESADE.

manelherederobn

Manel Heredero (@manel_heredero)

Consultor en transformació organitzativa a Ouishare

La meva educació és en Enginyeria Mecànica i Disseny d’Edificació Sostenible. La meva passió és utilitzar la gestió del coneixement per ajudar a les comunitats a connectar, compartir i prosperar. El meu somni és veure noves formes d’associació i col·laboració que s’estenen i configuren un nou món! Sóc el coordinador principal del programa d’aprenentatge i desenvolupament de Rethink & Remix.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La intel·ligència col·lectiva