La mirada indiscreta “Tendències en Creativitat: Cannes 2019”

22a sessió del Mirador Indiscret
Tendències en Creativitat: Cannes 2019
Divendres, 5 de juliol de 2019

Consulta

10 principals conclusions (en edició)
Vídeo resum (en edició)
Les imatges

Ha tingut lloc una nova edició del Mirador, amb la mirada posada en la creativitat i les noves tendències del festival de Cannes 2019.

En aquesta ocasió, el moderador Enric Nel·lo, Director Creatiu de Full Circle Karma, ha introduït la jornada i ha presentat a cadascun dels ponents: Gabriel Silveira, Director Creatiu d’Evil Love, Víctor Gutiérrez, Responsable d’Estratègia i Innovació d’ Havas Media i Jaume Badía, Director Creatiu de DDB Barcelona.

Els tres ponents han fet èmfasis en les tendències creatives observades en el darrer Festival de Cannes destacant el següent contingut:

La primera intervenció ha estat a càrrec de Gabriel Silveira, qui ha explicat que la creativitat és no fer sempre el mateix, ni conformar-se amb una idea general que serveixi per a tot. Ha assenyalat la importància de centrar-se en els objectius específics i per això cal comptar amb un bon brífing com a punt de partida i un propòsit ben definit.

El segon ponent ha estat Victor Gutiérrez, que s’ha centrat en els conceptes del festival de Cannes 2019. Víctor ha destacat que el consumidor ara busca compartir una missió amb la marca i de fet, vol que aquesta s’impliqui amb aquests valors mostrant un missatge ple de significat. D’aquesta manera, ha remarcat que un producte es posiciona, però una marca ha de comprometre’s si vol ser rellevant.

Finalment, l’última intervenció ha estat a càrrec de Jaume Badía, que ha començat remarcant que no existeixen bones o males agències, si no que es divideixen entre les que tenen màgia i les que no. Jaume ha explicat que és molt important que una marca arrisqui i senti vertigen a l’hora de llançar una campanya.

Una vegada finalitzades totes la intervencions, s’ha donat peu a un debat sobre el tema per acabar la jornada amb l’esmorzar-networking.