Neix #FemSector

Neix #FemSector, l’acord de col·laboració entre El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació i l’Associació Empresarial de Publicitat

  • Ambdues institucions crearan una comissió de treball per fer seguiment dels projectes i iniciatives que impulsin de manera conjunta.
  • S’oferiran avantatges compartits per als membres de les entitats.

 

Barcelona, 18 de gener de 2022.- El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya i l’Associació Empresarial de Publicitat han signat avui dimarts un conveni de col·laboració amb l’objectiu principal d’impulsar el sector del màrqueting, la comunicació, la publicitat i les relacions públiques.

Sota el nom #FemSector, ambdues institucions treballaran conjuntament en aquells projectes i iniciatives que acordin i que considerin importants per al desenvolupament del sector. El seguiment d’aquesta col·laboració es farà mitjançant la creació d’una Comissió mixta, amb representants de les dues Juntes de Govern, que s’encarregarà de coordinar i decidir sobre els projectes a treballar.

Entre els objectius plantejats destaquen l’enfortiment i la recuperació del pes d’aquest sector com a referent a nivell internacional, gràcies a la potenciació d’aspectes com la formació i digitalització de professionals i empreses, l’organització d’esdeveniments per fomentar el networking i les oportunitats de negoci, l’estandardització dels concursos publicitaris, o la regulació de les bones pràctiques sectorials, entre d’altres.

Addicionalment, tant el Col·legi com l’Associació valoraran oferir avantatges compartits per als membres d’ambdues institucions, incrementant d’aquesta manera els serveis que ofereixen als seus membres.

En paraules de Rosa Romà, degana del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, “La col·laboració sempre és una bona notícia. Aquesta d’avui ho és per al nostre sector perquè permetrà impulsar projectes rellevants per al màrqueting i la comunicació a Catalunya en benefici de professionals i empreses, i de l’economia del país”.

Segons Álvaro Montoliu, president de l’Associació de Publicitat de Catalunya, “#FemSector és sinònim de la unitat del sector, que era una de les prioritats de la nostra Junta Directiva:  a partir d’avui les dues institucions més representatives treballaran de la mà per recuperar el lloc prominent que Catalunya té en el nostre sector a nivell estatal. Representem l’1% del PIB de Catalunya”.