Networking amb Sílvia Sivera

El passat dimecres 28 d’octubre, va tenir lloc al Restaurant Sagardi, la xerrada “Claus Creatives de la publicitat viral” a càrrec de Sílvia Sivera, guanyadora del premi Prat Gaballí de publicitat 2014.

L’acte va començar amb la benvinguda del Degà del Col·legi, el Sr. Ton del Pozo, a la ponent, Sílvia Sivera.

La xerrada es va centrar en l’explicació dels factors de la viralitat publicitària, com ara el viral appeal, l’estructura de la xarxa social, les característiques comportamentals dels  receptors i els incentius per compartir el  missatge, i l’estratègia de conreu.

D’altra banda,  va explicar la fórmula V = cc (d+c) + a, com a base inspiradora per crear continguts que siguin compartits pels usuaris i els elements que la composen: líders d’opinió i target, la facilitat de transmissió, una durada curta, una sorpresa impactant, la optimització dels elements clau i una apertura remix.

Prèviament, va fer esment de  les característiques de la publicitat boca- orella, reinventada amb les TIC, i l’evolució del “word of mouth” al “word of mouse”. També ens va parlar dels drivers creatius per a un contingut, ordenats per: diversió, rumor, sensació, emoció, informació, implicació i utilitat.

 Al finalitzar la xerrada, es va donar peu al networking entre els assistents.