Nou curs: L’art de la seducció, del Branded al Content

L’ART DE LA SEDUCCIÓ: DEL BRANDED AL CONTENT

TOTS ELS DETALLS

Data:  Dimarts, 12 de novembre de 2019 
Hora: de 14 a 16 h
Lloc: Crec Coworking (Gran Via Corts Catalanes, 672) 
Places limitades: 35 per ordre d’inscripció. 
Preus: Membres (col·legiats i afiliats): 20 € – No membres: 50 €
Diploma: Els assistents al curs obtindran un diploma personalitzat i signat per la degana del Col·legi com a reconeixement dels continguts adquirits.  

 

captura

 

 

DIRIGIT A
Professionals d’agències de publicitat, departaments creatius, departaments de màrqueting i/o publicitat d’anunciants, mitjans de comunicació, professionals de proveïdors de serveis, start-ups, consultors, freelancers,  joves professionals…

 

CONTINGUT DEL CURS
En un extraordinari viatge per algunes de les obres més emblemàtiques i reconegudes de la Història, expliquem què és el branded content i com evolucionar del Branded al Content. Però aquesta aventura va més enllà. Ens convertirem en els propis artistes, creadors d’històries, per descobrir les claus que ens permetran pintar el nostre propi llenç en blanc i, lògicament, respondre a una pregunta tan senzilla com complexa: com convenço a algú per impulsar un projecte de branded content? En definitiva, com podem seduir a clients, mitjans i audiència?

 

PROFESSOR
Alejandro Teodoro, director de Brandslab (branded content, accions especials i projectes estratègics) a Godó Strategies.
Assessor de comunicació i màrqueting estratègic amb més de deu anys d’experiència en la gestió de pimes i empreses multinacionals, treballant tant a l’agència com al client final. Ha definit i realitzat alguns plans de comunicació i màrqueting (offline i online) a nivell local i global. Formador i conferenciant en universitats, escoles de negocis i empreses en àrees com l’oratòria i la comunicació eficaç, el branded content i tècniques de venda.