PREMIS IMPACTE 2021

PREMIS IMPACTE
26 d’octubre de 2021

Conferències, de 9.15 a 14 h a EL HUB del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya
Lliurament Premis Impacte a les 19 h a CosmoCaixa
pastillaconferencies

pastillalliurametnpremisimpacte

Els Premis Impacte són els reconeixements que atorga anualment el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, a les millors accions, campanyes i projectes de l’àmbit del màrqueting, la comunicació, la publicitat i les relacions públiques, que més han impactat en la societat catalana durant el darrer any.

En aquesta edició apostem per una filosofia “back to basics” que permeti poder identificar els millors projectes diferenciats segons la tipologia de les accions de les marques, la qual cosa ens diferencia de la resta de festivals que normalment aposten per una gran quantitat de categories per formats.

Miquel Campmany, responsable de Comunicació i Màrqueting de Nestlè, és el director de l’edició dels Premis Impacte 2021 i compta amb la col·laboració del grup de treball format per Rosa, Romà, degana del Col·legi;  Sílvia Hernández, secretària del Col·legi; Mabel Mas, tresorera del Col·legi i Antonio Traugott, director general del Col·legi.

PROGRAMA

El certamen ofereix canvis importants en l’estructura dels actes; per primera vegada, el certamen constarà de dues grans parts:

Els actes tindran lloc de forma presencial, prèvia inscripció, si la situació sanitària ho permet, i també es podran seguir online.

 

CATEGORIES

Aquest any, els Impacte renoven les categories per reconèixer les idees creatives d’accions o campanyes de comunicació que continguin conjunts de valors determinats.

 • Premi d’Honor: aquesta distinció s’atorga a persones que destaquen per la seva filosofia, per la seva forma de pensar, per la seva forma d’actuar, pels projectes que lideren i per la creativitat que transpiren.
 • Comercial: qualsevol acció comercial per a un producte o servei impulsada per una gran idea creativa capaç de captivar al consumidor des de qualsevol punt de contacte.
 • Social: totes aquelles idees d’èxit realitzades per a institucions públiques, institucions de formació, serveis sense ànim de lucre, projectes socials i culturals. La capacitat d’impactar a nivell social serà el principal criteri de valoració.
 • Sostenibilitat: accions de comunicació i màrqueting que garanteixin un món millor mitjançant l’equilibri entre el creixement econòmic, la defensa del medi ambient i el benestar social.
 • Diversitat: aquelles accions que hagin promogut de millor manera els valors i la conscienciació social en la població sobre les diferents diversitats que existeixen: cultura, ètnica, lingüística, sexual i funcional.
 • Tecnologia: idees que siguin conceptualment innovadores i mostrin com s’aplica el concepte al desenvolupament de productes i a la transformació empresarial. Es valoraran les idees creatives que fa ús de les dades i la tecnologia, les que innoven en la conversa entre marca i consumidor.
 • Jove Talent: un premi amb l’objectiu d’impulsar la carrera professional de joves talents en qualsevol àmbit del màrqueting i la comunicació.
  • Requisits:
   • Ser menor de 30 anys.
   • Adjuntar un CV on enllaç a perfil Linkedin
   • Adjuntar un màxim de tres campanyes o projectes en què hagi participat en el darrer any amb una breu descripció de la seva participació en els projectes.
   • Adjuntar una breu explicació que argumenti per què se l’ha proposat al Premi.

CRITERIS DE VALORACIÓ

Per premiar l’impacte dels projectes presentats s’aplicaran els següents criteris de valoració:

 • Notorietat: nivell de reconeixement i record del projecte entre la ciutadania.
 • Engagement: nivell d’interacció dels usuaris en entorns digitals.
 • Repercussió social i valor conversacional: nivell de repercussió i influència generat en la població com a resultat d’una acció de comunicació.
 • Intenció de compra: grau de probabilitat que un ciutadà consumeixi o compri el projecte que el valora premiar.
 • Experiència de consum: nivell de satisfacció que el client sent cap a una marca mitjançant les seves interaccions amb ella a través de les seves comunicacions, serveis o productes.
 • Creativitat: nivell d’originalitat, innovació i atractiu d’una acció de comunicació o producte.

JURAT I PADRINS

Una altra novetat és l’especialització dels Jurats per cada categoria, formats per tres professionals provinents de marques, agències, mitjans, startups, màrqueting digital, tecnologia, entorn acadèmic, etc.

A més, cada Jurat compte amb la figura d’un Padrí que fa d’ambaixador del premi corresponent.

membresjurats

INSCRIPCIÓ DE PROPOSTES

El termini de presentació de propostes s’obre el 14 de setembre. Les empreses poden presentar els projectes i candidats als Premis Impacte a través del web del Col·legi fins al dijous, 7 d’octubre.

Bases Premis Impacte 2021

Per fer les inscripcions

 

patrospremisimpacte_mail