Reconeixements Premis Impacte 2020

 

Hola Luz, Damm, Nandu Jubany i
Jordi Herreruela, Premis Impacte 2020

  • Elisenda Bou, nova Membre d’Honor del Col·legi.
  • Pau Donés rep el reconeixement per la seva trajectòria a títol pòstum.


Barcelona, 26 de novembre de 2020.
Els Premis Impacte, que lliura el Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya als millors projectes, empreses i professionals del darrer any en aquest àmbit, han decidit atorgar, en la seva setena edició, els següents reconeixements:


RECONEIXEMENT A PROJECTES

Estrella Damm, reconeixement a projecte per la seva aposta continuada per crear un món més sostenible, mitjançant l’anunci “Compromís”, l’Acte III de la seva sèrie de pel·lícules “Mediterràniament”.

En aquest apartat, també van destacar com a finalistes, els projectes de #Yomequedo de Correos Market, i #Alertaroja de la indústria de la cultura.


RECONEIXEMENT A EMPRESES

Damm, reconeixement d’empresa per la seva aposta per un reposicionament a partir d’uns valors de posicionament de marca, mitjançant accions de compromís de responsabilitat social.

Hola Luz, reconeixement d’empresa per la proposta, a través d’una comunicació innovadora, de transformació i posicionament de marca apostant per l’ús sostenible dels recursos energètics.

Altres empreses destacades que van ser finalistes van ser el projecte de direcció creativa d’Oriol Villar, i Time Out per la seva capacitat de transformació a Time In durant el confinament.


RECONEIXEMENT A PROFESSIONALS

Nandu Jubany, reconeixement com a professional per la seva manera d’encarar la situació generada per la Covid-19, apostant por una comunicació directa i propera, així com participant en accions solidàries per ajudar a la investigació i combatre la pandèmia.

Jordi Herreruela, reconeixement com a professional per la seva aposta innovadora per transformar un projecte com el Festival Cruïlla en una versió XXS, adaptada amb èxit en plena pandèmia.

En aquesta secció, cal destacar altres professionals que van quedar finalistes com Miguel de Vicente, per impulsar l’ecosistema start-up i posar en marxa el projecte Tech Spirit durant la pandèmia, i Artur Martínez, cuiner que ha apostat per una comunicació original i desenfadada per compartir les seves receptes.


RECONEIXEMENT ESPECIAL

Pau Donés, reconeixement especial a títol pòstum per la seva trajectòria professional com a músic. Donés, amb experiència al món publicitari i de caràcter proper i creatiu, va ser un exemple d’actitud a la vida durant la seva malaltia.


MEMBRE D’HONOR

Elisenda Bou, membre d’honor del Col·legi, per la seva trajectòria vinculada al sector de la tecnologia i la intel·ligència artificial, havent aconseguit fundar amb èxit Vilynx, un projecte propi i d’èxit en el màrqueting i la comunicació a Catalunya.


SOBRE ELS PREMIS IMPACTE 2020

La setena edició dels Premis Impacte es produeix en un any atípic marcat per la pandèmia de la Covid-19. Per aquest motiu, aquest any els Premis Impacte, que reconeixen el millor màrqueting i comunicació de Catalunya, sota la direcció d’Enric Nel-lo, Director Creatiu Executiu a Full Circle Karma, s’han aliat amb el Sitges Next, Festival d’innovació en comunicació, que se celebra els 26 i 27 de novembre, amb l’objectiu d’impulsar el sector i fer força conjunta davant una situació molt excepcional.

El grup de professionals del Jurat que han valorat i decidit a qui s’atorguen aquests reconeixement està integrat per: Dani Campmany, director creatiu de Snoop; Marta Catasús, Media Strategy Planner a Brico Depot; Carles Cuní, cofundador del Grup Flaix; Marta Díez, Business Director & Executive Partner a BeAgency ; Víctor Gutiérrez de Tena, Head of Strategy & Innovation a Havas Media Group; Mercedes Piera, Consultora de relacions públiques i protocol a MP Public Relations Services; Mireia Pousa, Head of Media and Branded Content Strategy a Naturgy; i Gemma Sorigué, CEO a Deliberry.

Així mateix, el Comitè Organitzador dels Premis Impacte 2020 està format per Jordi Pi, Executive Producer of Digital Media a la CCMA; Raúl Gassol, fundador d’Areyoutalkingtome; i Carles Ortet, Fundador de Zoopa.

D’altra banda, la Junta de Govern del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya va decidir excepcionalment que, tenint en compte que moltes agències no han pogut presentar-se a certàmens del sector, i fins i tot, alguns d’ells han estat cancel·lats per la pandèmia, en aquesta edició dels Impacte no hi ha premis amb les categories habituals dels festivals, sinó reconeixements específics per, tot i la pandèmia, continuar impulsant el millor màrqueting i comunicació de Catalunya.