Relaxa’t a Caldea

Caldea, el centre termal més gran del sud d’Europa inaugurat l’any 1994, està dissenyat per gaudir d’una experiència de benestar i d’evasió en aigües termals plena de contrastos. El seu edifici, d’arquitectura singular, se situa a la ciutat d’Escaldes-Engordany enmig d’un ambient urbà i alhora envoltat de les espectaculars muntanyes d’Andorra.

Per als col·legiats, el centre termal disposa d’un seguit de descomptes exclusius:

  • 20% de descompte en dies feiners de dilluns a divendres sobre tots els serveis realitzats en el Centre Termolúdic Caldea i el Centre Wellness INÚU i adquirits a les seves recepcions (excepte restauració i botigues), als Col·legiats i Col·legis Membres de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.
  • 12% de descompte als caps de setmana i festius sobre tots els serveis realitzats en el Centre Termolúdic Caldea i el Centre Wellness INÚU i adquirits a les seves recepcions (excepte restauració i botigues), als Col·legiats i Col·legis Membres de l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya.
  • Oferta especial de llançament per l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, amb descompte de producte i promoció en funció de la temporada.

Aquesta oferta serà vàlida per un beneficiari (posseïdor del document d’acreditació) més els seus acompanyants, fins a un màxim de 4 persones. Per poder beneficiar-se d’aquesta oferta, serà obligatori identificar-se com a titular de l’oferta de temporada al moment de realitzar una reserva i presentar el document acreditatiu al moment de la compra del servei a la recepció de Caldea i INÚU.

Per a més informació o dubtes, contacta amb nosaltres a través del correu jespin@colpublirp.com o mitjançant el telèfon 93 451 30 69.