Scaramouche, un musical de pel·lícula

Com a membre del Co·legi podràs gaudir del musical “Scarmouche” de la companyia catalana Dagoll Dagom, al Teatre Victòria de Barcelona, amb un descompte d’un 25% en la compra d’entrades per a les funcions de divendres, dissabte nit i diumenge a partir del 2 de febrer. Per saber quin és el codi promocional, amb el qual et podràs beneficiar del descompte t’has de posar en contacte amb el Col·legi.

Scaramouche és la nova comèdia musical de Dagoll Dagom protagonitzada per Toni Viñals, Ana San Martín, Ivan Labanda i Mireia Mambo. Una història d’aventures, amor i revolució, amb música d’Albert Guinovart i llibret de Joan Lluís Bozzo.

oferta_scarmouche_publicitaris_2-600x350

Un gran musical ambientat en la revolució francesa. El protagonista és Scaramouche, un misteriós heroi que defensa el poble contra els abusos de l’aristocràcia de la França de 1789. Situat en plena Revolució Francesa, les aventures de Scaramouche ens mostren en un to de comèdia els anhels del poble per tal de construir una nova societat lliure, igualitària i democràtica.

18 actors, orquestra en viu i una espectacular escenografia són els elements essencials d’un espectacle que comptarà també amb esgrima, i que remet a l’imaginari del cinema de capa i espasa.

 

No deixis passar aquesta oportunitat que et brinda el Col·legi!