“Sigues competitiu, aprèn català!”- CPNL

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), una institució pública integrada per la Generalitat de Catalunya, dedicada a la formació, dinamització lingüístiques i el foment de la llengua catalana, impulsa des de l’any 2012, l’ús del català en l’entorn laboral com a eina de competitivitat tant per a les empreses com per als treballadors.

Les modalitats d’aprenentatge que ofereix són cursos de català a través del Parla.cat, i cursos especialitzats adaptats a les necessitats dels treballadors que permeten comptabilitzar la seva feina amb l’estudi del català.

Al Consorci hi trobareu cursos enfocats a diversos sectors professionals, com ara sessions de formació lingüística per al sector mèdic i sanitari, sessions de llengua per a mutualitats, cursos de català per al sector de la construcció, etc., i cursos més generals per a diversos col·lectius professionals com els de millora de l’expressió escrita, grups de conversa, entre altres.

El CPNL disposa, a més, d’un cercador de cursos que permet als futurs alumnes localitzar de forma senzilla el curs que més s’adeqüi a les seves necessitats. El podeu consultar fent clic aquí.