Proper Sopar literari amb Pedro L. Yúfera

Sopar literari amb Pedro L. Yúfera
Autor del llibre: El Milagro de las Abejas (Editorial Destino)
Dimarts, 24 de febrer de 2015 a les 21h
Restaurant Els Pinxus (Marià Cubí, 81)
Preu tiquet sopar: 23€

El proper dia 24 de febrer a les 21 hores, tindrà lloc un nou sopar literari en el que ens acompanyarà  Pedro L. Yúfera, autor dels llibres El Milagro de las Abejas Aquel Viaje.

El Milagro de las Abejas
Una historia basada en la injustícia i la traïció, que narra les aventures d’un emigrant que decideix embarcar-se al Santander bulliciós de 1885 amb destí a un Mèxic encara més turbulent.

Pedro L. Yúfera Sales
Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona i en Ciències Polítiques per la Universidad Complutense de Madrid, també Diplomat en Comunitats Europees per la Escuela Diplomática del Ministerio de Asuntos Exteriores, va ser Degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (2009-2013) i President de l’Intercol·legial de Catalunya (2011-2013).

Per a una òptima organització, agrairem que efectuïs la teva reserva, abans de divendres dia 21 de febrer, trucant  al 93 451 30 69 o a través d’aquest formulari.
Recorda que les places són limitades.

Si vens al sopar amb cotxe, recorda que com a membre del Col·legi gaudeixes de diferents avantatges i descomptes en pàrkings.