El Retail com a mitjà de comunicació

EL RETAIL COM A MITJÀ DE COMUNICACIÓ

Dijous, 26 de setembre de 2019 a les 9,00h
Check-in d’assistents de 08.30 a 09.00 h.
L’acte finalitza a les 10.30 h.

Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)

Inscriu-te a l’esmorzar del Mirador! 
És gratuït!

vullvenir

 

 

 

La comunicació que la marca efectua en el punt de venda té com a objectiu activar la compra i és on el client pren la decisió final de compra.

L’us de les noves tecnologies permet realitzar una comunicació més dinàmica per maximitzar l’experiència de compra, l’engagement i la relació amb la marca. Si bé la comunicació en el punt de venda obre tota una possibilitat de creativitat, de creació de marca en el canal, de dinàmiques promocionals i accions especials, no ha de perdre de vista la comunicació que la marca efectua per altres canals.

Com s’incorpora la comunicació en el punt de venda a una estratègia de comunicació de marca? Es té en compte quan es dissenya una estratègia de comunicació 360? Com es mesuren i valoren els resultats? Quin és el futur del visual merchandising?

Aquestes i altres qüestions les posarem a debat en la pròxima sessió moderada per Marc Cortés, director general de Roca Salvatella, en la que comptarem amb Lisardo Mendo, director creatiu a Odos Visual Merchandising, José Botelho, director del departament d’imatge de Desigual i Laura Miñana, account director a Carat Barcelona.

 

lisardomendo

Lisardo Mendo @mendo2985

Director Creatiu a ODOS Visual Merchandising i Director a la BCN RETAIL SCHOOL

Lisardo va estudiar Disseny Publicitari a l’Escola Llotja.

Compta amb una àmplia experiència en disseny i estratègies de visual marxandatge, display design, esdeveniments i altres espais relacionats amb l’exposició de producte en diverses àrees com a moda, accessoris, complements, art, tecnologia, etc.

Anteriorment va ser director creatiu a Vitrina, fundador de Visual Meeting, director creatiu a Sparks i fundador de Born in a Window. Ha treballat amb clients com Levi’s, Adidas, Nike, Calvin Klein i Nespresso entre altres.

 

josebotelho
 José Botelho  
Director del Departament d’Imatge de Desigual
 José compta amb 15 anys d’experiència laboral al retail, relacionat amb el mercat tèxtil de

moda. Del 2003 al 2007 va treballar com a Visual Merchandiser per a H&M. El 2007 va iniciar una carrera internacional a Springfield Man & Woman com a International Visual Merchandiser Manager per al mercat europeu.

L’octubre de 2012 inicia la seva carrera mundial a Vero Moda – Bestseller Group com a Global Visual Merchandiser Trainer per al concepte de botiga nova.A partir de juliol de 2013 es va convertir en gerent del departament de Visual Merchandising Vero Moda / Venda a l’engròs – Bestseller Group. Va construir un departament de Visual Merchandising per a SportZone – Sonae Group com a director de Visual Merchandiser.

Actualment treballa per Desigual Brand com a responsable del departament d’imatge

 

lauraminana
 Laura Miñana

Account Director a Carat Barcelona

La Laura és llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques per la UAB i planificadora de mitjans per vocació, porta més de 15 anys treballant en agències de mitjans a Barcelona.

Durant aquest temps ha tingut l’oportunitat d’ajudar a créixer a marques del món del retail molt diverses tant d’àmbit nacional com internacional: moda i complements (adidas, Reebok, H&M, Tous), automoció (Audi), tecnologia (Media Markt), healthcare (Pierre Fabre, Tresemmé, Coty) i alimentació (Borges), entre d’altres.

Actualment treballa a Carat com a directora de comptes, oferint solucions de mitjans innovadores a les marques per afrontar l’apassionant moment de transformació digital dels seus negocis.