Tendències en Màrqueting i Comunicació pel 2020

Tendències en Màrqueting i Comunicació pel 2020

Dijous, 30 de gener de 2020 a les 9.00 h 

L’acte finalitza a les 10.30 h.

Palau Robert (Pg. de Gràcia, 107. Barcelona)

vullvenir

Començat el nou any 2020, des del Col·legi volem conèixer i compartir amb vosaltres quins són els nous comportaments socials que adopten els consumidors des d’una perspectiva sociològica i empresarial i quines són les tendències tecnològiques i digitals que es mouen a la xarxa per tal de tenir-ho en compte en les estratègies de màrqueting i comunicació en aquest 2020. A més, des d’una perspectiva global, debatrem sobre les innovacions del nostre sector.

Aquest mirador et permetrà enfocar les estratègies i plans de màrqueting i comunicació d’una forma més adequada i pròxima a la realitat actual dels consumidors i el mercat.

El pròxim 30 de gener tractarem aquestes qüestions en una sessió moderada per Àlex Marquina, vicedegà del Col·legi. Comptarem amb tres professionals experts en la matèria: Ana Reventós, responsable de Business Sociology i Canvis de Comportament de Consum a Labrand; Óscar Peña, Responsable d’Innovació, Estratègia i Transformació digital A Grey Espanya i Mònica Alonso, Partner and CEO a l’Institute of Next d’Infonomia.

foto-ana-reventosAna Reventós
Business Sociology i Canvis de Comportament de Consum a Labrand 

Responsable de Labrand en l’àrea de Business Sociology i Canvis de Comportament de Consum. També té una llarga experiència en estratègia de branding i comunicació, en especial relacionat al món de la cultura i el turisme.

Llicenciada en Ciències de la Comunicació, postgrau en planificació estratègica per la URL i màster en màrqueting d’ESADE i de Gestió Cultural per la UB.

capturaosccarpenaÓscar Peña (@oscarpeu)
Responsable d’Innovació, Estratègia i Transformació digital a Grey Espanya

Óscar Peña és el màxim responsable d’Innovació, Estratègia i Transformació digital a Grey Espanya, així com el responsable de desplegament i ús d’eines de marketing automation per tot Europa.

Durant la seva carrera h atreballat per projectes digitals per marques com Banc Sabadell, e-LaCaixa, Banc Santander, TicketMaster, Medwinds, Revlon Pro, PortAventura, Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), Seat, Volvo, Renault, Soler i Palau, Alianz, Domino’s Pizza, Grupo Festina, Vodafone, Vileda o Universitat Oberta de Catalunya, entre d’altres.

capturamonicalonsoMònica Alonso 
Sòcia  i CEO a l’Institute Of Next d’Infonomia

Actualment és sòcia  i CEO a l’Institute Of Next d’Infonomia, empresa dedicada a la consultoria en transformació i innovació de models de negoci. Mònica és una catalitzadora de la innovació i visualitza nous models de negoci a mig i llarg plaç. Ajuda a les empreses a construir els seus equips per la transformació i connectar-los amb altres empreses a través del projecte NEXT SOCIETY. En els darrers dos anys s’ha dedicat a construir ponts amb la incubadora TusStar de la Tshingua University de Beijing, Xina.

La nostra ponent porta més de 30 anys d’experiència laboral al nostre sector i és sòcia de diferents start-ups com Urbiotica, Social Car, GoodGut, New Born Solutions i Made of Genes.

Està interessada en l’impacte de la intel·ligència artificial i les humanitats en els negocis, així com en els canvis que es produiran per la  IoT i el 5G en la nostra manera d’organitzar-nos i fer empreses.

És co-autora del llibre “30 Idees pel 2030” conjuntament amb els seus col·legues, Fernando Lopez-Mompó i Alfons Cornella i en breu sortirà a la llum el seu darrer llibre sobre el nou ecosistema d’innovació de Xina, també com a co-autora.

Es va graduar en Ciències de la Comunicació per la Universitat Autònoma de Barcelona, Programa de Direcció General, PDG per IESE, Màster en Cercadors d’Internet i Vigilància Tecnològica i Postgrau en Intel·ligència Competitiva per la Universitat Pompeu Fabra.