Tendències en màrqueting i comunicació per al 2022

retallmiradorcatala
pastillainscripcionspalaurobert
Daniel Rocafort
CEO Vysion
Daniel és CEO de VYSION (Grup MEDIAPRO), empresa líder a Espanya en la producció de continguts i experiències immersives combinant la creativitat i l’ús de tecnologies de realitat estesa. Els seus projectes de Realitat Augmentada, Realitat Virtual i Entorns socials immersius (metavers) han estat desenvolupats per a les principals marques i companyies internacionals, com el Grup Volkswagen, Mercedes, Renault, Apple, Orange, Nike, Adidas i Vodafone, entre altres. Projectes que combinen la innovació, la creativitat i la passió per sorprendre les seves audiències.Daniel compta amb 20 anys d’experiència, prèviament liderant les àrees d’estratègia, innovació i transformació digital en Deloitte i Naturgy Energy Group.
Eduard Amiel
Director General de Carat Barcelona
Eduard va treballar a  Publipressmedia (Grup Godó) com a Director del Negoci Digital, i abans a Havas Media, en el departament de negociació. La seva trajectòria professional li ha permès adquirir un sòlid coneixement del sector de la comunicació, tendències del mercat i dinàmica del sector
Daniel Bargalló
Director Executiu Interprofit
Llicenciat en Periodisme per la UAB, va ampliar la seva formació en ESIC i ESADE, en les àrees de màrqueting i en direcció estratègica i comunicació de marca. Compta amb una experiència de més de 25 anys en agències de comunicació i producció de continguts (Broadcaster, Porter Novelli, Roman, LLYC, Weber) i una dilatada experiència en gestió d’equips, consultoria estratègica de comunicació corporativa, implantació d’estratègies, formació de portaveus i gestió de crisi. Està especialitzat en estratègies de comunicació transversals i és professor de Comunicació de Crisi en EAE. Lidera la transformació de l’agència.