Triatló per l’Ocupació: Concurs remunerat per al disseny de Logo-Segell

L’ADG-FAD col·labora en la convocatòria del concurs remunerat per al disseny del Logo-Segell de la Triatló per l’Ocupació, una iniciativa de caràcter social engegada per la Universitat Internacional de Catalunya amb la col·laboració de l’Agència Grey.

Aquesta iniciativa pretén activar i conscienciar a la societat civil catalana sobre l’atur juvenil, una taxa dramàticament elevada al nostre país. Amb l’objectiu d’aconseguir que PIMES i entitats s’involucrin en un programa de creació d’ocupació per a joves, es posaran en marxa una sèrie d’activitats per tota Catalunya amb la col·laboració de TV3, entre d’altres.

Aquesta iniciativa requereix de la creació d’un logotip-segell que identifiqui a les empreses adherides al programa i que pugui ser aplicat en diferents suports: papereria comercial, web, xarxes socials, imprès en packaging, productes, cartells, fulletons, etc.

Per això, convidem a participar als professionals o equips de professionals del disseny i la comunicació visual que compleixin amb els següents requisits:

– Residir a Catalunya
– Ser menors de 32 anys
– Trobar-se sense feina actualment

Els interessats hauran d’enviar els seus books o portfolios a adg@adg-fad.org abans del 24 de novembre.

Per a més informació i consulta de les bases, contacta amb nosaltres:
adg@adg-fad.org / 93 256 67 67