VII Edició del Premi Prat Gaballí

El Col·legi va convocar recentment, la setena edició del Premi Prat Gaballí pel foment de la recerca en Publicitat i Relacions Públiques.

L’objectiu d’aquesta convocatòria és premiar dues tesis doctorals d’investigació, una en l’àmbit de la publicitat, i l’altra en el de les relacions públiques, realitzades en el marc de programes de doctorat en comunicació de qualsevol de les universitats espanyoles. Es premiaran aquelles recerques que excel·leixin en les seves aportacions al desenvolupament  de la professió.

La dotació del premi consisteix en un pagament de 1000 euros* a cadascuna de les disciplines. Així mateix s’editarà en format digital el resum del treball que es distribuirà gratuïtament entre els membres del Col·legi i estarà disponible al nostre web. A més, les persones premiades gaudiran d’un any de col·legiació gratuïta.

Els participants hauran de presentar els treballs a la seu col·legial com a màxim el dilluns, 11 de gener de 2016. La resolució del jurat es farà pública durant el mes de febrer de 2016.

Consulta les bases en aquest enllaç.

Més informació: 93 451 30 69 –  jespin@colpublirp.com

*L’import del premi queda subjecte a les retencions que siguin oportunes d’acord a la normativa sobre IRPF.

A través d’aquest enllaç podràs descarregar-te el formulari d’inscripció.

En el següent enllaç trobaràs la versió digital dels treballs guanyadors de les edicions anteriors: Premi Prat Gaballí