Càpsules de formació en 2 hores

Josep Espín,

Càpsules de formació en 2 hores


Entén i adaptat als canvis: Google, Twitter, fotografia digital, promocions a les xarxes i creació de comunitats. 

9 de juliol, 10 de setembre, 8 d'octubre, 5 de novembre i 3 de desembre

Seu del Col·legi de Periodistes de Catalunya

C/ Rambla de Catalunya, 10

Dijous a les 18:00h

L'APPEC (Associacióde Publicacions Periòdiques en Català) organitza un cicle de formacions sobre noves tecnologies pensades per al dia a dia.

La revolució tecnològica, les noves tendències en el sector i l'arribada de l'era digital  han contribuït a que el sector funcioni d'una manera totalment diferent a com fins ara. Actualment per estar preparats hem de saber com podem posicionar la nostra web ràpidament, com viralitzar continguts a Twitter  o com organitzar un esdeveniment via online. Totes aquestes qüestions i més es tractaran a les càpsules de formació.

En tan sols dues hores, que es dividiran en 50 minuts de teoria, 20 minuts de networking i 50 minuts de interacció, podràs aprendre de la mà de professionals del sector tots els indispensables per estar al dia en el món tecnològic.

Cada sessió té un cost de 6 euros pels membres del Col·legi* i 10 per als que no ho són. Els interessats també us podeu inscriure a totes les sessions de cop amb un cost de 20 euros membres i de 30 no membres.

*Per obtindre el descompte haureu de sol·licitar el codi promocional al Col·legi: info@colpublirp.com o tlf. 93 451 30 69

Programa de sessions

Inscripcions

Redes sociales

Búsqueda

Entradas recientes

Dijous 25 d'abril, El Col·legi Oficial del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrat aquest matí una altra sessió mensual d’El Mirador, que ha posat la seva mirada en una temàtica polèmica i que està en boca de tothom: "S'HI VAL TOT A TIK TOK? ON ESTÀ EL LÍMIT?".

Des del Col·legi volem donar el màxim servei possible als nostres membres, i com a conseqüència, a partir d'ara oferirem de manera gratuïta als nostres col·legiats i partners corporatius, una oferta de cursos intensius de qualitat, de la mà dels millors professionals en cadascuna de les matèries.

Barcelona, 20 de marzo de 2024. El Col·legi Oficial del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrado esta mañana otra sesión mensual del Mirador, que ha puesto su mirada en el impacto que tiene el algoritmo digital sobre el consumo de contenidos de los usuarios.

Barcelona, 29 de febrero de 2024. El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrado otra sesión mensual de El Mirador, que ha puesto su mirada en el impacto que tiene la Inteligencia Artificial (IA) en el mundo laboral del marketing y la comunicación.

Modificar cookies