Concurs de Joves Creatius

Josep Espín,

Concurs de Joves Creatius


Concurs de Joves Creatius per fomentar el talent entre els creatius més joves

El Col·legi de Publicitaris i Relacions Públiques de Catalunya convoca anualment el Concurs Joves Creatius amb la col·laboració de diferents Institucions i Empreses. A l' edició de 2015 col·laboren: la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, l’Obra Social “La Caixa”, JC Decaux y Nouvolodesign. L’objectiu d’aquest concurs és apropar-se als creatius més joves i ajudar-los a desenvolupar el seu talent a través de la realització d’una campanya publicitària composta per diferents peces. El concurs Joves Creatius està obert a tots els professionals de la comunicació, a estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de les universitats catalanes i a tots els membres del Col·legi, amb l’única limitació de tenir entre 18 i 30 anys. Les universitats catalanes que imparteixen el Grau en Publicitat i Relacions Públiques són: Universitat Abat Oliba Universitat Autònoma de Barcelona Universitat de Barcelona Universitat de Girona Universitat Oberta de Catalunya Universitat Pompeu Fabra Universitat Ramon Llull Universitat Rovira i Virgili Universitat Internacional de Catalunya Universitat de Vic El jurat del concurs selecciona les millors campanyes que obtindran diferents premis en metàl·lic i tindran l’oportunitat de veure publicades les seves peces a diferents mitjans publicitaris. Guanyadores Tercer Concurs: “Dona’t un cop de cap aquí”,  de Anna Espina i Silvia Gual Guanyador Segon Concurs: “La Maria no t’estima” de Ramón Lozano Segon concurs Guanyadora Primer Concurs: “Tu no estàs programat , defensa’t ” de Lorena Serra Primer concurs

Redes sociales

Búsqueda

Entradas recientes

Dijous 25 d'abril, El Col·legi Oficial del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrat aquest matí una altra sessió mensual d’El Mirador, que ha posat la seva mirada en una temàtica polèmica i que està en boca de tothom: "S'HI VAL TOT A TIK TOK? ON ESTÀ EL LÍMIT?".

Des del Col·legi volem donar el màxim servei possible als nostres membres, i com a conseqüència, a partir d'ara oferirem de manera gratuïta als nostres col·legiats i partners corporatius, una oferta de cursos intensius de qualitat, de la mà dels millors professionals en cadascuna de les matèries.

Barcelona, 20 de marzo de 2024. El Col·legi Oficial del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrado esta mañana otra sesión mensual del Mirador, que ha puesto su mirada en el impacto que tiene el algoritmo digital sobre el consumo de contenidos de los usuarios.

Barcelona, 29 de febrero de 2024. El Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya ha celebrado otra sesión mensual de El Mirador, que ha puesto su mirada en el impacto que tiene la Inteligencia Artificial (IA) en el mundo laboral del marketing y la comunicación.

Modificar cookies